2009. február 11., szerda

PICEA ABIES SHAPING WITH MILAN CUBANAK



































































8 megjegyzés:

Hirth János írta...

ÜDV SÁNDOR. Elismerésem az alakításoddal kapcsolatban,nagyon jól sikerült.Látom lesz van mit tanulnom.Már régóta figyelemmel kísérem munkásságod és csak példálozni tudok vele másoknak.Örömmel találkoznék veled ha egyszer alkalom nyílna rá.További jó munkát.Janó

Sándor Papp írta...

Helló János!
Kb 10 éve foglalkozom Bonsai al a 2008 évtől a legnagyobb örömömre a munkámmá vált a hobbim. A minden napom a bonsaiok közt telik el a SILVANUS és a MARCZIKA KFT nél gondozok sok-sok növényt. Várom látogatásod! (ginkgobonsai@freemail.hu)

Kato írta...

Great job!

Hirth János írta...

Szia Sándor.Megadatott hála istennek nekem is ,hogy a hobbim a munkám is. Kertépítéssel foglalkozom ez a fő profil,de van egy kis árudám is,mellette 4,5 Ha-on termesztek 12 fajta bambuszt.Bonsaial 4 éve foglalkozom (tehát van mit tanulnom)rendszeresen,és teljesen az életem része lett.Köszönöm a lehetőséget,írok ha megyek Pestre.Elég sűrűn járok fel kertépítés miatt. Janó

Rab István írta...

Szia Sándor!

Gratulálok ehhez a fához!!!
Mennyi időbe került az elkészítés?
Felülről nézve mintha fésülve lenne annyira szép.Minden egyes ága drótozva van?
Az a különálló ág az be van szigetelőszalagozva?van alatta valami?

Sándor Papp írta...

HELLÓ!
Egy ilyen fa elkészítése kb 3 óra mindennel együtt. Az ág speciális szalaggal van borítva,ha erösebb ágat, vagy törzset hajlítunk akkor a szalag alatt is elhelyezünk megfelelő méretü drótot. A drótok elhelyzése az ággal párhuzamossan történik, majd erre jön a speciális szalag!

Bollesz írta...

Ezt az alakítást már régebben láttam valamelyik oldalon, emlékszek rá, mert nagyon szép lett a fa. Szóval nem mostani alakítás.
Piszok nagy szerencséd van, hogy ez a munkád is. (De jó nektek hobbitok, a munkátok a hobbitok!:)
Hogy érted el?, nekem is ez álmom.

Sándor Papp írta...

Helló Bollesz!
Valóban már interneten van a picea alakítása egy ideje, a barátaimmal csinálunk egy oldalt és ott láthattad! www.bonsaigallery.hu Sok-sok munka és kiállítás álltal lett a munkám a hobbim!