2011. augusztus 8., hétfő

BONSAI AUTUMN 2011
FIRST WE MEET ANDY DÖRFLINGER IN NOELANDERS TROPHY XII AND HE INVITED US BONSAI AUTUMN 2011. THIS IS MY FIRST TIME IN BONSAI AUTUMN. I HEAR BEFORE ABOUT IT FROM WALTER PALL AND MAURO STEMBERGER THAT IT'S A QUALITATIVE INTERNATIONAL EXHIBITION. WE REGISTRATED TWO TREE TO THE EXHIBITION,AND ANDY ACCEPTED THIS PINUS PARVIFLORA 'KOKONOE' AND FAT ACER BUERGERIANUM. WE WILL GO TO SWISS WITH A LITTLE HUNGARIAN TEAM. I'M HARDLY WAITING FOR IT.

ELŐSZÖR A NOELANDERS TROPHY KIÁLLÍTÁSÁN TALÁLKOZTAM ANDY DÖRFLINGEREL A BONSAI AUTUMN BONSAI KIÁLLÍTÁS SZERVEZŐJÉVEL. EKKOR HÍVOTT MEG MINKET A 2011 ES BONSAI AUTUMN KIÁLLÍTÁSRA. ELŐZŐLEG IS HALLOTAM WALTER PALLTÓL ÉS MAURO STEMBERGERTŐL,HOGY EZ EGY REMEK KIÁLLÍTÁS. JÚNIUS FOLYAMÁN REGISZTRÁLTAM EZT A KÉT,BONSAIT MELYET ANDY ELFOGADOTT,ÉS MEGJELENHET A 2011 ES BONSAI AUTUMN KIÁLLÍTÁSON.
A PROGRAMM IS IZGALMASNAK ÍGÉRKEZIK,HISZEN INGYEN LÁTHATJUK BONSAI ALAKÍTÁSI BEMUTATÓN BUDI SULISTYOT,ZINO RONGÓT,MARC NOELANDERSET,RENE DE BONIT,ENRICO SAVINIT,MAURO STEMBERGERT, ÉS CARLOS VAN DER VAART.
SZÓVAL AKI KIVÁNCSI EGY IGAZÁN SZÉP KIÁLLÍTÁSRA AMELY A NOELANDERS TROPHY UTÁN A LEGSZÍNVONALASABB BONSAI KIÁLLÍTÁSAKÉNT TARTANAK SZÁMON EURÓPÁBAN ,AKKOR HA TEHETI JÖJJÖN EL! A MARCZIKA BONSAI STÚDIÓ IS OTT LESZ KÉT SZÉP BONSAIAL!

Nincsenek megjegyzések: